مستر کارت

شارژ مستر کارت ریالی

توضیجات
شارژ مستر کارت ریالی، راه حلی عملی و انعطاف‌پذیر برای افرادی است که به دنبال روشی امن و قابل اعتماد برای مدیریت مالی بین‌المللی خود هستند. این شیوه شارژ به کاربران امکان می‌دهد تا حساب کارت اعتباری مستر کارت خود را به ریال شارژ کنند، که این امر برای انجام معاملات و خریدهای بین‌المللی بسیار کاربردی است
گارانتی اصالت واریز و وریفای اکانت ها توسط بروکر
15,000,000 تومان

مستر کارت چیست و چه کاربردهایی دارد؟

حتما شما هم یک یا چند کارت بانکی دارید که اگر به آن‌ها نگاه کنید، جدا از طراحی خاص، نام و علامت بانک، لوگوی آبی رنگ شبکه “شتاب” را نیز می‌بینید. شتاب شبکه تبادل اطلاعات بانکی است که اطلاعات میان بانک‌های مختلف را هماهنگ کرده و این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند که از بانک صادر کننده کارت، بتواند خدمات مورد نظر را دریافت کند.

مسترکارت (Master card) نوعی کارت بین المللی است که با داشتن آن می‌توانید با صرف هزینه‌ اندک، محصولات موردنظر خود را خریداری کنید. از مسترکارت‌ها در اکثر کشورهای جهان پشتیبانی می‌شود و می‌توانید با مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز، نسبت به دریافت وجه نقد اقدام کنید. در واقع شما با استفاده از مسترکارت می‌توانید با هزینه اندک به خرید کالاهای مورد نظر بپردازید. بیشتر کشورهای جهان نیز از مسترکارت پشتیبانی کرده و بنابراین در سفرهای خود به خارج از کشور نگرانی در این مورد نخواهید داشت. متاسفانه با وجود درخواست زیاد کاربران ایرانی به مسترکارت، به دلیل اعمال تحریم‌ها دسترسی به آن‌ها به راحتی برای کاربران ایرانی فراهم نیست و فقط با استفاده از خدمات خاص برخی از شرکت‌ها می‌توانید به خرید مسترکارت و ساخت حساب خارجی اقدام نمایید.

به عنوان مثال شما با کارت بانک تجارت خود از دستگاه خود پرداز بانک ملت پول دریافت می‌کنید. فعالیت شبکه شتاب این است که این هماهنگی را میان بانک‌ها و مشتری سامان دهد. یکی از مشهورترین شبکه‌های تبادل اطلاعات بانکی در دنیا، مستر کارت است.

مستر کارت (mastercard) یک کمپانی مشهور و معتبر دنیا است که هماهنگ کننده بسیاری از کارت‌های بانکی در جهان می‌باشد. یعنی چنانچه شما از بانکی مستر کارت دریافت نمایید، می‌توانید با خیال آسوده در تمام کشورهایی که به آنجا سفر می‌کنید از کارت خود استفاده نمایید، از اینترنت خریدهای مختلف انجام دهید و …. .

به دلیل تحریم‌های بانکی، شبکه‌های تبادل بانکی بین المللی در ایران فعالیت ندارند. در حقیقت پشتیبانی کارت‌های بانکی مردم دنیا اغلب بین المللی است. یعنی فردی که از بانک محله خود کارت دریافت کرده، می‌تواند از آن در سراسر دنیا استفاده کند و یا در تمام  وبسایت‌های خارجی به راحتی خرید کند و … .

شرکت مستر کارت

تا قبل از این که نام مسترکارت بر روی این کارت بین المللی نهاده شود، این شرکت در سال‌های 1899 تا 2011 شروع به خریداری شبکه‌های مالی دنیا کرد و اکسس کارت اولین شرکتی بود که توسط مسترکارت خریداری شد. همچنین در سال 2010 مطرح‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت مالی بریتانیا یعنی دیتا کش را خریداری نمود. تاسیس شرکت مسترکارت به اوایل دهه 1960 بازمی‌گردد. از نخستین صادرکننده های اعتباری مسترکارت بانک یونایتد کالیفرنیا، بانک ملی کروکر، بانک ولز فارگو و بانک کالیفرنیا بودند. سپس در سال 1996 انجمنی از 4 بانک گفته شده با عنوان انجمن کارت بین بانکی تشکیل شد. پس از پیوستن بانک بانک مارین میدلند نیویورک این انجمن به مسترشارژ تغییر نام داد. در سال های بعدی سیتی بانک و شبکه بریتانیایی اکسس نیز به این انجمن پیوستند. در سال 1979 مسترشارژ رسما به مسترکارت تغییر نام پیدا کرد. در 1990 مسترکارت شبکه اکسس کارت را خریداری و در خود ادغام کرد. این شرکت از سال 2006 به یک شرکت عمومی چندملیتی تبدیل شد. در سال 2012 مسترکارت بخش خاورمیانه خود را راه اندازی کرد. در سال 2014 با خرید شرکت پین پوینت، وارد بازار پرداخت های استرالیا شد. در سال 2016 مستر کارت وارد بازار چین نیز شد. در سال های اخیر شرکت های ایرانی نیز اقدام به صدور مسترکارت از طریق واسط هایی شده اند.

ورود مستر کارت به آسیا

بعد از انتخاب اسم مسترکارت، اقدام بعدی این شرکت بزرگ و بین المللی، ورود به مناطق آسیا و اقیانوسیه بود که برای شروع، شرکت خاورمیانه را تاسیس نمود. بعد از 2 سال شرکت بزرگ استرالیایی پین پوینت را خریداری کرد، در حال حاضر در کشورهای زیادی در حال فعالیت است و می‌توان به راحتی از خدمات آن استفاده کرد.

با گذشت 60 سال از فعالیت مسترکارت، روزانه سهم بیشتری از بازارهای مالی به این شرکت اختصاص می‌یابد. به دلیل گسترش تکنولوژی و در دسترس بودن اینترنت و مالیات‌های کم حواله‌های بانکی مسترکارت، در سال‌های اخیر ایده‌های منحصر به فردی در زمینه مبادلات بین المللی و تجاری به مشتریان ارائه شده است.

یعنی کاربران می‌توانند مبادلات مالی خود را از طریق اینترنت انجام داده و بدون نیاز به واسطه های مالی و به صورت مستقیم با شرکت‌های معتبر و طرف قرارداد همکاری کنند.

این کمپانی سعی کرده یکی از مهمترین مشکلات یعنی جا به جا کردن پول و همین طور امنیت انتقال وجه را با ارائه کارت های اعتباری برطرف نماید. امنیت این کارت‌ها تا حدی است که اگر کارتی به سرقت رود یا مفقود شود فقط با پین کد اختصاصی امکان تخلیه مالی وجود دارد که فقط صاحب کارت آن را در اختیار دارد.

قوانین و مقررات مستر کارت

استفاده از مسترکارت و بهره‌گیری از خدمات آن چه قوانین و مقرراتی دارد؟ در این قسمت شما را با قوانین مختلف مستر کارت آشنا خواهیم کرد.

  1. مشتری باید متعهد باشد که در تمامی فرم‌های ثبت نامی خود، اطلاعات صحیح و دقیق را وارد نماید.
  2. در زمان خرید مسترکارت ارائه پاسپورت الزامی است و  در صورت خرید آنلاین مستر کارت، آپلود پاسپورت بر روی سایت ضرورت دارد.
  3. در صورت استفاده از مدارک جعلی، امکان مسدود شدن مسترکارت وجود دارد.
  4. در صورت مفقود شدن مستر کارت، کاربر می‌باست سریعا به مرکز گزارش دهد تا موجودی آن به کارت جدیدی انتقال یابد.
  5. مسئولیت استفاده از مستر کارت در سایت‌های غیر قانونی و غیر مجاز مثل کازینو، نرم افزارهای بدون لایسنس و … بر عهده خود مشتری می‌باشد.
  6. در صورتی که موجودی کارت شما کمتر از 10 دلار باشد و 3 ماه استفاده نشده باشد، کارت شما پس از 3 ماه به صورت اتوماتیک غیرفعال می‌شود و برای فعال کردن مجدد آن باید احراز هویت انجام شود.
  7. مشاهده تراکنش‌های آنلاین تا 25 ام هر ماه میلادی امکان‌پذیر می‌باشد. یعنی بر اساس statement online پس از 25 هر ماه میلادی، 10 تراکنش آخر پس از این تاریخ را باید دریافت نموده و برای تراکنش‍‌های قبل از آن باید از دستور statement offline استفاده کنید.

آیا مسترکارت به طور اختصاصی اقدام به صدور کارت‌های بانکی و اعتباری می‌کند؟

برعکس تصور رایج نادرست، شرکت مسترکارت اقدام به صدور کارت‌های مالی و اعتباری نمی‌کند. مسترکارت با بانک‌ها و مؤسسات مالی مختلف در سرتاسر جهان کار می‌کند و کارت‌های مالی و اعتباری از طریق این بانک‌ها صادر می‌شوند. این موضوع باعث افزایش امنیت مالی مسترکارت و ایجاد نظارت و جلوگیری از فسادهای مالی و پولشویی را فراهم می‌سازد.

کاربردها و مزایای مسترکارت

همانطور که گفته شد مستر کارت یکی از انواع کارت‌های اعتباری است که امروزه توسط افراد زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتی خود شما ممکن است یکی از کاربران این شبکه پرداختی باشید و با همه کاربردهای مسترکارت آشنا نباشید که در این قسمت کاربردهای آن را به شما معرفی می‌کنیم.

  1. چک کردن اعتبار حساب
  2. تنظیم کردن نرخ بهره
  3. تعیین کردن هزینه‌های کاربردی
  4. انتقال وجه بین حساب بانکی شما و فروشنده
  5. خرید آنلاین از بیشتر فروشگاه‌های آنلاین
  6. ارائه تخفیف‌های مناسب و پیشنهادهای شگفت انگیز
  7. خریدهای با تخفیف از سایت‌های بین المللی
  8. جابه‌جایی وجه با امنیت بالا و آرامش زیاد

مهم‌ترین مزیتی که استفاده از مسترکارت برای شما به همراه دارد این است که شما با کمترین میزان کارمزد می‌توانید خرید اینترنتی انجام دهید. با استفاده از دستگاه‌های خودپردازی که در سطح جهان وجود دارد، شما می‌توانید با استفاده از کارتتان، وجه نقد دریافت کنید.(البته توجه داشته باشید که برداشت وجه با این نوع کارت‌ها تنها با دستگاه‌هایی امکان‌پذیر است که از این نوع کارت‌ها پشتیبانی کرده و دارای لوگوی مستر کارت هستند.) با استفاده از مستر کارت می‌توانید از طریق دستگاه‌های پز که در فروشگاه‌های خارجی وجود دارد خرید انجام دهید. مشابه با دستگاه‌های خودپرداز، دستگاه‌های پز نیز باید دارای لوگوی مسترکارت باشند.

بنابراین می‌توان از مسترکارت برای موارد زیر استفاده کرد:

  1. ثبت نام تافل ، آیلتس و …
  2. پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت مانند سفارت آمریکا، سفارت کانادا  و …
  3. خرید از بسیاری از سایت های خارجی مانند خرید از آمازون و …
  4. رزرو هتل خارجی از سایت هایی مانند بوکینگ دات کام ، Hotels و …
  5. خرید بلیط هواپیما از شرکت‌های مختلف مانند بوتا ایرویز ، بریتیش ایرویز ، پگاسوس و …

زمانی که شما به خرید آنلاین اقدام می‌کنید حتما دو نکته مهم را در نظر می‌گیرید:

  • روش پرداخت آن چگونه است
  • این روش کاری چقدر امنیت دارد؟

البته مستر کارت یکی از محبوب‌ترین کارت‌های اعتباری و روش پرداختی در این زمینه است. در ضمن استفاده از این کارت دارای محدودیت‌هایی نیز می‌باشد و همه شرکت‌ها آن را به عنوان یک روش پرداختی در نظر نمی‌گیرند.

انواع مستر کارت

مسترکارت‌ها هم به صورت مجازی هستند که در صورت درخواست این نوع مستر کارت، هیچ کارت فیزیکی در اختیار شما قرار نخواهد گرفت ولی در مسترکارت‌های فیزیکی یک کارت به شما تحویل داده می‌شود.

برای دریافت انواع مسترکارت می‌توانید به شرکت‌های واسط که در مدت کوتاه مستر کارت را در اختیار مشتری می‌گذارند، مراجعه کنید. در صورتی که درخواست شما مسترکارت فیزیکی باشد، برای دریافت آن مدت زمان زیادی را برای دریافت آن باید صبر کنید. ولی در صورتی که خواستار مسترکارت مجازی می‌باشید، 1 شبانه روز برای دریافت آن باید منتظر بمانید. مسترکارت‌های فیزیکی برای خریدهای اینترنتی استفاده نمی‌شوند.

بنابراین اگر تصمیم دارید به پرداخت در سایت‌های خارجی اقدام کنید، بهترین کارت، مستر کارت مجازی می‌باشد. مسترکارت‌های فیزیکی را می‌توان مجددا از همان شرکتی که دریافت کرده‌اید شارژ کنید. در صورتی که امکان شارژ مستر کارت مجازی وجود ندارد و با اتمام موجودی آن باید مستر کارت مجددی از همان شرکتی که کارت را دریافت کرده‌اید، درخواست کنید. نام صاحب کارت روی مسترکارت‌های مجازی درج نمی‌شود، در صورتی که در مسترکارت‌های فیزیکی کارت دارای نام دارنده حساب است.

مستر کارت‌های فیزیکی انواع مختلفی دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته می‌شود.

انواع مستر کارت فیزیکی

مسترکارت‌های فیزیکی انواع مختلفی دارند که در زمان تهیه آن، از شما در مورد نوع مدنظرتان سوال پرسیده می‌شود و با توجه به اطلاعاتی که در اختیارتان می‌گذارد، می‌توانید مسترکارت مناسب خود را انتخاب کنید. مسترکارت‌ها به طور کلی به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

 مستر کارت استاندارد: اگر از افرادی هستید که دائم خرید می‌کنند، هتل رزرو می‌کنند و یا قصد دارید در آزمون بین المللی خاصی ثبت نام کنید، استفاده از این مسترکارت به شما پیشنهاد می‌شود. این نوع مسترکارت برای افرادی مناسب است که قصد خرید روزانه از سایت‌های مختلف را دارند. با استفاده از این نوع کارت شما می‌توانید پرداخت هزینه آزمون مانند GRE ، رزرو هتل، دریافت حواله ارزی و … را در سریع‌ترین زمان ممکن تجربه کنید. مسترکارت استاندارد دارای محدودیت میزان خرید است. به عبارت دیگر شما در ماه می‌توانید 30 خرید یا پرداخت به اندازه 30 هزار دلار داشته باشید. محدودیت روزانه این کارت به ازای 10 تراکنش و قیمت کلی 2 هزار دلار است.

مستر کارت‌های گلد:  استفاده از این مسترکارت‌ها در صورتی که دائم به سفر هستید و می‌خواهید از تخفیف‌ها و پیشنهادهای هیجان انگیز سفر خود بهره‌مند شوید، پیشنهاد می‌شود. مثلا می‌توانید خودرو اجاره کنید و حتی تمام خریدهای اینترنتی خود را پرداخت کنید. اگر اهل سفر به کشورهای خارجی هستید، بهترین گزینه این نوع مسترکارت است. چرا که با استفاده از آن می‌توانید از تخفیفات و پیشنهادات ویژه‌ای در طول سفرتان مانند رزرو هتل، اجاره ماشین و … باقیمت‌های بهتری انجام دهید. محدودیت‌های بیان شده در رابطه با مسترکارت گلد عبارت است از: در ماه 60 خرید یا پرداخت به اندازه 60 هزار دلار داشته باشید. محدودیت روزانه این کارت به ازای 20 تراکنش و قیمت کلی 4 هزار دلار است.

مسترکارت پلاتینیوم:  این کارت علاوه بر داشتن تمامی قابلیت‌های گیفت کارت گلد این امکان را به شما می‌دهد که از خودپردازهای مسترکارت به صورت نامحدود وجه برداشت کنید. اگر می خواهید کارت اعتباری‌تان را بیمه کنید و بدون محدودیت از آن استفاده نمایید، باید از بالاترین حد مسترکارت یعنی Platinum MasterCard  استفاده کنید. مسلماً هزینه‌ای که برای این نوع کارت پرداخت می‌کنید، بیشتر از دو نوع قبلی است.